HRVATSKA POKRAJINA DRUŽBE ISUSOVE – CROATIAN PROVINCE OF THE SOCIETY OF JESUS

SKAC Osijek je uspio prikupiti donacije za uređenje kluba za mlade

Objavljeno: 15. lipnja 2022.

SKAC Osijek je objavio kako je završena donatorska kampanja kojom je prikupljeno 91 220 kn, što predstavlja iznos dovoljan za uređenje kluba za mlade. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi naši prijatelji, radosni smo što s vama možemo podijeliti da smo nakon 52 dana donatorske kampanje za obnovu SKAC Kluba prikupili ukupno 91 220 kn, što čini 101 % od potrebnoga iznosa!

Naša je zajednica ganuta povjerenjem i velikodušnošću dragih donatora i jedva čeka pozvati vas na otvorenje našeg SKAC Kluba! Hvala Vam od srca na svakoj molitvi, donaciji, podršci i na najmanjem djelu učinjenom velikom ljubavlju – kojima pomažete izgrađivati SKAC Osijek! U ovoj smo se kampanji molili sv. Josipu, pa nam je posebno drago da se ova kampanja zaključila upravo na dan u tjednu kada ga posebnije častimo. S radovima na SKAC Klubu nastavit će se tijekom ljeta, a otvorenje je planirano za novu akademsku godinu. Hvala Vam na Vašem prijateljstvu i budite blagoslovljeni!

SKAC OSIJEK

Hvaljen Isus, Marija i sv. Josip!
Slava i hvala našem Gospodinu!”

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.

Ignacijev put

Godišnjak Ignacijev put je namijenjen našim prijateljima i dostupan je u tiskanom obliku.

Svi brojevi Ignacijevog puta →

Pratite nas

Povezane objave

Doživi i kušaj Božju blizinu – Magis Europe 2022

Doživi i kušaj Božju blizinu – Magis Europe 2022

MAGIS je međunarodni isusovački program za mlade (od 18. do 35. godina) koje zanima ignacijevska duhovnost. Izvorno je to bilo ljetni događaj povezan sa susretima Svjetskog dana mladih, a iz toga se iz godine u godinu razvijao u različitim dijelovima Europe i svijeta,...

Više u stvorenom s Gospom i svetim Josipom

Više u stvorenom s Gospom i svetim Josipom

U okrilju sljemenske šume i crkve posvećene Majci Božjoj Sljemenskoj Kraljici Hrvata u Zagrebu, Studentski katolički centar Palma kojeg vode isusovci, organizirao je dva ljetna programa: 'Više u stvorenom s Gospom' od 12. do 18. srpnja i 'Više u stvorenom sa sv....

Share This