HRVATSKA POKRAJINA DRUŽBE ISUSOVE – CROATIAN PROVINCE OF THE SOCIETY OF JESUS

p. Stipo Balatinac, SJ.

p. Stipo Balatinac, SJ.

Promotor za duhovna zvanja

stipo.balatinac (at) isusovci.hr

Saznaj više o isusovcima

Možda si već kroz ove internetske stranice dobio osjećaj za različita djela isusovaca naše provincije i Družbe Isusove uopće. Možda će ti u želji da nas upoznaš pomoći da u tražilicu upišeš “isusovci” ili “Družba Isusova” (ili pak “jesuits”, “society of jesus” i sl.). S druge strane uvijek možeš posuditi pokoju knjigu o sv. Ignaciju, Družbi Isusovoj ili o pojedinom isusovcu.

Susretni isusovca

Ako si ovdje i čitaš ovo, zasigurno tražiš više informacija o tome kako postati isusovcem ili jednostavno više i prodobnije upoznati naš život. Možda već imaš nekog poznanika ili prijatelja isusovca s kojim možeš razgovarati o njegovom iskustvu života kao isusovac. Provedi neko vrijeme s njim i poslušaj njegovu priču – kako i zašto je on postao isusovac ili o svemu što te zanima, i vjerojatno će ti i to pomoći dok odlučuješ o svojoj budućnosti.

Ako ne poznaješ nijednog isusovca i želio bi se susresti s članom Družbe Isusove, kontaktiraj nas kako bi se dogovorili za taj susret. Naš promotor zvanja rado će se susresti s tobom!