HRVATSKA POKRAJINA DRUŽBE ISUSOVE – CROATIAN PROVINCE OF THE SOCIETY OF JESUS

Kontakt

Kontaktiraj nas

Ukoliko imate pitanja, možete nam se javiti putem elektroničke pošte od dolje ponuđenih ili ispuniti kontakt formular s desne strane. Nastojimo odgovarati na upite u najkraćem mogućem roku.

Kontakt e-mail

webmaster (at) isusovci.hr

Za donacije

ekonom (at) isusovci.hr

Slanjem poruke smatra se da prihvaćate pravila privatnosti.

Naše poslanje

Isusovci ili službeno Družba Isusova (lat. Societas Jesu) je red Katoličke crkve koji je osnovao Ignacije Lojolski (1491.-1556.). Geslo reda je: “Ad Maiorem Dei Gloriam” odnosno “Sve na veću slavu Božju!”. 

Naša duhovnost

Ignacijevska duhovnost je duhovnost za svakodnevni život. Ona ističe da je Bog prisutan u našemu svijetu i djelatan u našim životima. Ona je put prema dubljoj molitvi…

Pridruži nam se

Pozivamo te da pogledaš u dubinu svoje duše i tamo pronađeš odgovor na svoje čežnje. Ako osjećaš da te Bog zove, pomoći ćemo ti da ga bolje upoznaš u nadi da će na isti način nadahnuti i tebe.

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.