Kontakt

Kontaktiraj nas

Ukoliko imate pitanja, možete nam se javiti putem elektroničke pošte od dolje ponuđenih ili ispuniti kontakt formular s desne strane. Nastojimo odgovarati na upite u najkraćem mogućem roku.

Kontakt e-mail

webmaster (at) isusovci.hr

Za donacije

prijatelji (at) isusovci.hr

* (at) treba zamijeniti s @

Slanjem poruke smatra se da prihvaćate pravila privatnosti.

Naše poslanje

Isusovci ili službeno Družba Isusova (lat. Societas Jesu) je red Katoličke crkve koji je osnovao Ignacije Lojolski (1491.-1556.). Geslo reda je: “Ad Maiorem Dei Gloriam” odnosno “Sve na veću slavu Božju!”. 

Naša duhovnost

Ignacijevska duhovnost je duhovnost za svakodnevni život. Ona ističe da je Bog prisutan u našemu svijetu i djelatan u našim životima. Ona je put prema dubljoj molitvi…

Pridruži nam se

Pozivamo te da pogledaš u dubinu svoje duše i tamo pronađeš odgovor na svoje čežnje. Ako osjećaš da te Bog zove, pomoći ćemo ti da ga bolje upoznaš u nadi da će na isti način nadahnuti i tebe.

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.