Program cjeloživotnoga učenja na FFRZ

Objavljeno: 25. veljače 2023.

Za upis na program potrebno je popuniti prijavni obrazac dostupan na mrežnoj stranici Fakulteta filozofije i religijskih znanosti. Popunjeni obrazac se dostavlja poštom ili osobno na adresu Fakulteta ili pak elektroničkom poštom na e-adresu tajana.novina@ffrz.unizg.hr najkasnije do 14. travnja 2023. Primljeni kandidati bit će o tome obaviješteni do 18. travnja 2023.

TEMELJNA ČOVJEKOVA PITANJA

Program cjeloživotnoga učenja „Temeljna čovjekova pitanja“ se svojim sadržajem uklapa u svrhu, misiju i viziju Fakulteta. Želi ponuditi odgovore na pitanja koja su oduvijek uznemiravala čovjeka, kao i na nova pitanja s kojima se u današnje vrijeme suočavamo: pitanja umjetne inteligencije, bioetičkih izazova, virtualnoga prostora te ljudskih prava i migracija. Program traje četiri vikenda: petak navečer (17:00 – 20:15) te subotu prije podne (8:00 – 11:15) od 21.4. do 13.5.2023. Raspored predavanja nalazi se ovdje. Svim polaznicima koji uspješno završe program Fakultet dodjeljuje potvrdu o završenom programu cjeloživotnoga učenja „Temeljna čovjekova pitanja“.

CIJENA PROGRAMA

Upisnina na program iznosi 265.00 €. Kandidati izmiruju troškove upisa do početka programa 21. travnja 2023. uplatom na račun Fakulteta filozofije i religijskih znanosti:

Zagrebačka banka:
IBAN: HR0723600001101272866
s naznakom: Temeljna čovjekova pitanja

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.

Ignacijev put

Godišnjak Ignacijev put je namijenjen našim prijateljima i dostupan je u tiskanom obliku.

Svi brojevi Ignacijevog puta →

Pratite nas

Povezane objave

Zadušnica za biskupa Valentina Pozaića na Jordanovcu 26. svibnja

Zadušnica za biskupa Valentina Pozaića na Jordanovcu 26. svibnja

Uz svetu misu koja će se slaviti nakon sprovoda biskupa Valentina Pozaića S.J., u organizaciji Hrvatske pokrajine Družbe Isusove slavit će se još jedna javna sveta misa zadušnica u petak, 26. svibnja 2023. godine u crkvi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu u 18:30...

Proslava blagdana blaženog Ivana Merza

Proslava blagdana blaženog Ivana Merza

Blagdan blaženog Ivana Merza proslavit će se u srijedu 10. svibnja 2023. godine svečanom svetom misom koju će predvoditi mons. Josip Mrzljak, varaždinski biskup u miru. Sveta misa slavit će se u liturgijskom prostoru pri bazilici Srca Isusova s početkom u 18.30. Ulaz...

Share This