Zadušnica za biskupa Valentina Pozaića na Jordanovcu 26. svibnja

Objavljeno: 18. svibnja 2023.

Uz svetu misu koja će se slaviti nakon sprovoda biskupa Valentina Pozaića S.J., u organizaciji Hrvatske pokrajine Družbe Isusove slavit će se još jedna javna sveta misa zadušnica u petak, 26. svibnja 2023. godine u crkvi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu u 18:30 sati.

Isusovačkoj subraći iz provincije i Kolegija sv. Josipa na Jordanovcu, pridružit će se župljani župe Bezgrješnog Srca Marijina, suradnici s Fakulteta filozofije i religijskih znanosti i Filozofsko-teološkog instituta Družbe Isusove, Hrvatskog katoličkog liječničkog društva, a pozvani su i drugi prijatelji, rodbina i suradnici.

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.

Ignacijev put

Godišnjak Ignacijev put je namijenjen našim prijateljima i dostupan je u tiskanom obliku.

Svi brojevi Ignacijevog puta →

Pratite nas

Povezane objave

Proslava blagdana blaženog Ivana Merza

Proslava blagdana blaženog Ivana Merza

Blagdan blaženog Ivana Merza proslavit će se u srijedu 10. svibnja 2023. godine svečanom svetom misom koju će predvoditi mons. Josip Mrzljak, varaždinski biskup u miru. Sveta misa slavit će se u liturgijskom prostoru pri bazilici Srca Isusova s početkom u 18.30. Ulaz...

Program cjeloživotnoga učenja na FFRZ

Program cjeloživotnoga učenja na FFRZ

Za upis na program potrebno je popuniti prijavni obrazac dostupan na mrežnoj stranici Fakulteta filozofije i religijskih znanosti. Popunjeni obrazac se dostavlja poštom ili osobno na adresu Fakulteta ili pak elektroničkom poštom na...

Share This