Natječaj za upis u 1. razred – IKG Osijek

Objavljeno: 14. lipnja 2024.

Isusovačka klasična gimnazija s pravom javnosti u Osijeku objavila je natječaj za upis učenika u prvi razred za školsku godinu 2024./2025.

Prema uvjetima natječaja, pravo upisa imaju kandidati koji će do 1. rujna 2024. navršiti 17 godina, uz iznimke odobrene školskog odbora do 18 godina.

Prijava se vrši putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ). Natječaj uključuje intervju s roditeljima i kandidatima, te zahtijeva uredno kognitivno funkcioniranje kandidata. Upisi će se provoditi u ljetnom upisnom roku.

Više informacija u PDF-u i na službenoj web stranici škole.

Natječaj za upis u 1. razred [PDF]

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.

Ignacijev put

Godišnjak Ignacijev put je namijenjen našim prijateljima i dostupan je u tiskanom obliku.

Svi brojevi Ignacijevog puta →

Pratite nas

Povezane objave

Suradnja FFRZ-a sa Sveučilištem Scranton iz Amerike

Suradnja FFRZ-a sa Sveučilištem Scranton iz Amerike

Sredinom svibnja (od 10. do 15. svibnja) naš fakultet na Jordanovcu (ali i naše zajednice u Beogradu i Sarajevu) posjetila su dva profesora s Američkog isusovačkog Sveučilišta Scranton. Razlog njihovog posjeta je bio bliža priprema za suradnju, odnosno izvođenje...

Međunarodni simpozij o vjeri i razumu na FFRZ-u

Međunarodni simpozij o vjeri i razumu na FFRZ-u

Povodom 20. obljetnice enciklike pape Ivana Pavla II. "Fides et ratio – Vjera i razum" Fakultet filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Institut sv. Tome Akvinskog i Filozofski fakultet Papinskoga sveučilišta sv. Tome Akvinskog u Rimu (Angelicum)...

Share This