Psihološko-duhovni seminar “Upoznaj, zavoli i promijeni sebe”

Objavljeno: 7. veljače 2015.

Psihološko-duhovni seminar “Upoznaj, zavoli i promijeni sebe” koji se od 20. veljače u 17h do 22. veljače u 14h održava u samostanu časnih sestara Kćeri Božje Ljubavi u Grenešini (zagrebačka Dubrava) namijenjen je svima koji žele sebe što bolje upoznati, prihvatiti, zavoljeti i promijeniti. Pristup u ovom seminaru bit će interdisciplinaran: čovjeka promatramo kao tjelesno, emocionalno, društveno i duhovno biće. Zato će na ovome seminaru biti govora o medicinskoj, psihološkoj, filozofskoj, sociološkoj i teološkoj odnosno duhovnoj pomoći. Novost je predavanje i praktične vježbe o glazbi koja liječi (Mozartov efekt).

Na seminaru će biti moguće obaviti neke psihološke (projektivne) tekstove koje će p. Mijo Nikić svakome osobno interpretirati. Također će biti govora o tome što nama naša podsvijest, odnosno naš drugi ja preko snova poručuje i na što nas želi upozoriti.

Cijena:
Spavanje u jednokrevetnoj sobi i puni pansion za dva puna dana košta 360 kn. Cijena troškova za seminar (materijali, testovi, piće u pauzi: 250 kn. Oni, dakle, koji žele puni pansion u Granešiini plaćaju sveukupno 610 kn. Broj mjesta je ograničen na 40. Ostali koji žele samo dolaziti na predavanja i obaviti testove, plaćaju 250 kn za troškove seminara.

Polovicu svote novca (a tko želi može i sve) treba uplatiti prije početka seminara. To se može obaviti u Tajništvu Zaklade Biskup Josip Lank, Palmotićeva 33, Zagreb (od 9-16 h) ili preko računa Zaklade:

IBAN: HR4323400091110097040 (Privredna banka, Zagreb)
SWIFT: PBZGHR2X

Kod uplate preko računa obavezno treba dodati oznaku: ZA SEMINAR.

Broj mjesta je ograničen. Prednost imaju oni koji se prije jave.

Kliknuti na sliku za povećanje odnosno za popis tema Seminara.

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.

Ignacijev put

Godišnjak Ignacijev put je namijenjen našim prijateljima i dostupan je u tiskanom obliku.

Svi brojevi Ignacijevog puta →

Pratite nas

Povezane objave

Preminuo p. Ivan Fuček

Preminuo p. Ivan Fuček

Dana 12. siječnja 2020., u 12:30 sati, preminuo je blago u Gospodinu hrvatski teolog i pedagog, isusovac o. Ivan Fuček, u 94. godini života, 76. godini redovništva, i 65. godini svećeništva, okrijepljen svetim sakramentima i okružen subraćom u isusovačkoj zajednici na Fratrovcu.

Centar za integraciju izbjeglica – SOL

Centar za integraciju izbjeglica – SOL

U Hrvatskoj su 554 osobe dobile status izbjeglice. Zahvalni na zaštiti koju su dobili u našoj zemlji, oni žele naučiti hrvatski jezik, vlastitim rukama zarađivati i brinut za svoje obitelji te se s novim prijateljima nasmijati od srca. Na svom putu integracije u...

Emaus hrvatskih skolastika u Sloveniju

Emaus hrvatskih skolastika u Sloveniju

Prošla su dva mjeseca od posjete slovenskih skolastika (đakona) hrvatskim skolasticima… Nakon Uskrsa, skupina skolastika se uputila na uzvratni posjet subraći u Sloveniju.Uz posjetu subraći bila je to ujedno prilika za organizirati "Emaus" - izlet u trajanju od više...

Share This