Obnovljeni život među 10 naj časopisa u Hrvatskoj

Objavljeno: 26. listopada 2013.

Prema najnovijem izvještaju HRČKA, portala znanstvenih i stručnih časopisa u Hrvatskoj, isusovački časopis Obnovljeni život među 342 časopisa zauzima 5. mjesto po broju radova objavljenih u punom tekstu i 2. mjesto po broju objavljenih sveščića.

Kao što ističu na svojoj web stranici, tematika Obnovljenog života “seže od problema obitelji, odgoja, preko povijesnih tema, traganja za etičkim stavovima unutar novonastalih pitanja današnjice, susreta teologije s modernim antropologijskim znanostima pa sve do pokušaja vrednovanja filozofijskih i znanstvenih sustava”.

Pristup svim člancima Obnovljenog života od 1919. godine do unatrag dva broja moguć je preko stranice HRČKA na adresi www.hrcak.srce.hr/obnovljeni-zivot.

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.

Ignacijev put

Godišnjak Ignacijev put je namijenjen našim prijateljima i dostupan je u tiskanom obliku.

Svi brojevi Ignacijevog puta →

Pratite nas

Povezane objave

Preminuo p. Ivan Fuček

Preminuo p. Ivan Fuček

Dana 12. siječnja 2020., u 12:30 sati, preminuo je blago u Gospodinu hrvatski teolog i pedagog, isusovac o. Ivan Fuček, u 94. godini života, 76. godini redovništva, i 65. godini svećeništva, okrijepljen svetim sakramentima i okružen subraćom u isusovačkoj zajednici na Fratrovcu.

Centar za integraciju izbjeglica – SOL

Centar za integraciju izbjeglica – SOL

U Hrvatskoj su 554 osobe dobile status izbjeglice. Zahvalni na zaštiti koju su dobili u našoj zemlji, oni žele naučiti hrvatski jezik, vlastitim rukama zarađivati i brinut za svoje obitelji te se s novim prijateljima nasmijati od srca. Na svom putu integracije u...

Emaus hrvatskih skolastika u Sloveniju

Emaus hrvatskih skolastika u Sloveniju

Prošla su dva mjeseca od posjete slovenskih skolastika (đakona) hrvatskim skolasticima… Nakon Uskrsa, skupina skolastika se uputila na uzvratni posjet subraći u Sloveniju.Uz posjetu subraći bila je to ujedno prilika za organizirati "Emaus" - izlet u trajanju od više...

Share This