Interdisciplinarni seminar na temu: Menadžment današnjice – gdje su nestali lideri?

Objavljeno: 2. svibnja 2015.

Zaklada biskup Josip Lang organizira Interdisciplinarni seminar na temu: MENADŽMENT DANAŠNJICE – GDJE SU NESTALI LIDERI? – “Ohrabrite se, ja sam pobijedio svijet”. Seminar je namijenjen menadžerima privatnih i državnih poduzeća i ustanova, vlasnicima poduzeća i svima onima koji žele znati više o menadžmentu koji u središte stavlja čovjeka, a ne profit i koji imaju namjeru primjenjivati Božji pogled u pristupu čovjeku i poslovanju. Seminar počinje u subotu 30. svibnja u 9 sati, a završava u nedjelju 31. svibnja oko 15 sati u Zagrebu.

Prijave se mogu obaviti na adresi: Zaklada biskup Josip Lang, Palmotićeva 33, na tel. 01 4803043 i 091 8900981, te preko interneta na web stranici Zaklade. Seminar vode Andreja Švigir, magistra ekonomije i p. Mijo Nikić, predsjednik Zaklade sa suradnicima.

Više informacija i program seminara na www.zbjl.hr.

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.

Ignacijev put

Godišnjak Ignacijev put je namijenjen našim prijateljima i dostupan je u tiskanom obliku.

Svi brojevi Ignacijevog puta →

Pratite nas

Povezane objave

Preminuo p. Ivan Fuček

Preminuo p. Ivan Fuček

Dana 12. siječnja 2020., u 12:30 sati, preminuo je blago u Gospodinu hrvatski teolog i pedagog, isusovac o. Ivan Fuček, u 94. godini života, 76. godini redovništva, i 65. godini svećeništva, okrijepljen svetim sakramentima i okružen subraćom u isusovačkoj zajednici na Fratrovcu.

Centar za integraciju izbjeglica – SOL

Centar za integraciju izbjeglica – SOL

U Hrvatskoj su 554 osobe dobile status izbjeglice. Zahvalni na zaštiti koju su dobili u našoj zemlji, oni žele naučiti hrvatski jezik, vlastitim rukama zarađivati i brinut za svoje obitelji te se s novim prijateljima nasmijati od srca. Na svom putu integracije u...

Emaus hrvatskih skolastika u Sloveniju

Emaus hrvatskih skolastika u Sloveniju

Prošla su dva mjeseca od posjete slovenskih skolastika (đakona) hrvatskim skolasticima… Nakon Uskrsa, skupina skolastika se uputila na uzvratni posjet subraći u Sloveniju.Uz posjetu subraći bila je to ujedno prilika za organizirati "Emaus" - izlet u trajanju od više...

Share This