Duhovne vježbe za pravnike

Objavljeno: 8. travnja 2015.

Zaklada biskup Josip Lang organizira duhovne vježbe za pravnike (suce, odvjetnike, javne bilježnike, profesore i studente prava) u subotu i nedjelju 18. i 19. travnja 2015. godine u Franjevačkom samostanu u Zagrebačkoj Dubravi (Avenija Gojka Šuška 2). Moto duhovnih vježbi glasi “In te Domine speravi – U Tebe se Gospodine uzdam”.

Voditelji duhovnih vježbi su p. Antun Cvek i p. Mijo Nikić sa suradnicima. Prijave za ove duhovne vježbe se vrše preko Zaklade biskup Josip Lang, Palmotićeva 33, Zagreb, tel. 01-4803-043; 091-8900981 te preko interneta gdje na web stranici Zaklade www.zbjl.hr možete naći i ispuniti online prijavnicu za ove duhovne vježbe.

Pomozite nam obnoviti Baziliku

Srce Isusovo, koje je „izvor svake utjehe“, kako molimo u litanijama, tješi nas i u ovoj situaciji i otvara put nade. Zahvaljujemo mu što od nas isusovaca nitko nije nastradao, tek manja ili veća uznemirenja zbog stresa ili potrebe preseljenja, jer su i više etaže u kući izvan upotrebe. No, zbog toga svega ne odustajemo! Štoviše, u zajedništvu sa svima vama, u zahvali onima koji su nam već iskazali podršku i pružili ruku suradnje, započinjemo obnovu naše Bazilike Presvetog Srca.

Ignacijev put

Godišnjak Ignacijev put je namijenjen našim prijateljima i dostupan je u tiskanom obliku.

Svi brojevi Ignacijevog puta →

Pratite nas

Povezane objave

Preminuo p. Ivan Fuček

Preminuo p. Ivan Fuček

Dana 12. siječnja 2020., u 12:30 sati, preminuo je blago u Gospodinu hrvatski teolog i pedagog, isusovac o. Ivan Fuček, u 94. godini života, 76. godini redovništva, i 65. godini svećeništva, okrijepljen svetim sakramentima i okružen subraćom u isusovačkoj zajednici na Fratrovcu.

Centar za integraciju izbjeglica – SOL

Centar za integraciju izbjeglica – SOL

U Hrvatskoj su 554 osobe dobile status izbjeglice. Zahvalni na zaštiti koju su dobili u našoj zemlji, oni žele naučiti hrvatski jezik, vlastitim rukama zarađivati i brinut za svoje obitelji te se s novim prijateljima nasmijati od srca. Na svom putu integracije u...

Emaus hrvatskih skolastika u Sloveniju

Emaus hrvatskih skolastika u Sloveniju

Prošla su dva mjeseca od posjete slovenskih skolastika (đakona) hrvatskim skolasticima… Nakon Uskrsa, skupina skolastika se uputila na uzvratni posjet subraći u Sloveniju.Uz posjetu subraći bila je to ujedno prilika za organizirati "Emaus" - izlet u trajanju od više...

Share This